Alati pristupačnosti

(047) 542 700 

dom@domsvantun.hr

Kukuljevićeva 2, Karlovac 47000

Image

"Voljeti se treba sad" – obilježavanje 35 godina rada Doma

Ove godine, 19. rujna, proslavili smo 35 godina rada Doma. Svečanost obilježavanja održana je u Domu u jutarnjim satima. Uz korisnike, radnike i suradnike na proslavi su nam se pridružili županica Martina Furdek-Hajdin, pročelnica UO za hrvatske branitelje i zdravstvo Maja Vučinić-Knežević te gradonačelnik Damir Mandić koji su uz čestitke i dobre želje istakli važnost i doprinos koji Dom daje u promicanju skrbi i kvalitete života starijih i nemoćnih osoba u lokalnoj zajednici kroz protekla desetljeća.

 

 

Za ovaj rođendan dobili smo jedan poseban poklon. Karlovačka županija je izdala zbirku radova naših korisnika "Voljeti se treba sad" te se je u sklopu proslave ujedno održala promocija zbirke. Nakon čestitki naše ravnateljice Štefice Ljubić Mlinac, županica Martina Furdek Hajdin predstavila je zbirku, a korisnica Bara Grčić pročitala nekoliko pjesama. U znak zahvalnosti korisnik Željko Lolić je u ime Doma poklonio Karlovačkoj županiji svoj akvarel „Veliki i Mali Alan“. Prikaz akvarela se ujedno nalazi u zbirci te će ostati trajna poveznica između zbirke i Karlovačke županije.

 

  

 

Osim u literarnom i likovnom stvaralaštvu naši korisnici su se ove godine okušali i u plesu i to na malo drukčiji način – sjedeći. Plesnu točka s korisnicima je uvježbala Danijela Čavlović iz Gradske knjižnice "Ivan Goran Kovačić", u sklopu projekta knjižnice Erasmus+ "Inkluzijom ostvarimo potencijale knjižnica" koji se dijelom provodio u Domu Sveti Antun. Tako smo polako otplesali u drugi dio programa gdje su nas dočekali Kraljevi ulice te smo se uz stare, a svima dobro poznate skladbe zabavljali do kasno u podne.

  

logoSVAa

Adresa

Kukuljevićeva 2, 47000 Karlovac

Kontakt telefon

 +385 (0) 47 542 700 

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE SVETI ANTUN 

Kukuljevićeva 2 
47000 Karlovac

Telefon

047 542 700 

Elektronička pošta

dom@domsvantun.hr

OIB:54912090749 
IBAN:HR2324020061100672873 
Za uplate iz inozemstva: SWIFT/BIC:ESBCHR22

Image
Obavijest o kolačićima
Obavijest o kolačićima

www.dom-svantun.hr koristi kolačiće (cookies) za omogućavanje funkcionalnosti same stranice. Klikom na Prihvaćam kolačiće slažete se s korištenjem kolačića.